Radius (Code: rad001)

Radius
zoom Zoom image
 • Radius

 •  

 •      Radionica este ştiinţa studiului şi operării cu energii subtile (radiaţii emise de structuri atomice şi moleculare, forme şi substanţe specifice, ce nu pot fi măsurate deocamdată cu ajutorul aparatelor actuale), care au frecvenţe diferite şi efecte asupra structurilor biologice, energetice, mentale şi afective chiar cauzale, cu efect cumulativ în timp.

 •      Cercetătorii în radionică au ajuns la concluzia că fiecare substanţă, culoare, formă, gând, sunet, plantă, cristal etc are propria sa radiaţie, ce ocupă o frecvenţă anume, bine stabilită în Macrocosmos. Modul de operare și efectele obținute cu dispozitivele radionice țin mai mult de domeniul fizicii cuantice unde s-a constatat că operatorul ce realizează un anume experiment fizic poate interveni în desfășurarea acelui experiment prin intenția și voința sa.

 •      Analizând cu atenţie istoria diverselor civilizaţii ce s-au perindat de-a lungul timpului pe planeta noastră putem observa existenţa unor structuri construite special pentru a capta și emite energii modulate într-un anumit fel din Macrocosmos. Astfel, începând cu piramidele din Egipt, America Centrală şi de Sud, Asia şi terminând cu diverse catedrale din Europa vom constata că exista interesul pentru structuri fizice capabile să capteze și să emită energii subtile care apoi să fie folosite în diverse scopuri benefice. Întotdeauna asemenea structuri fizice ce pot avea diverse forme și mărimi sunt însoțite de anumite simboluri mai mult sau mai puțin secrete. Aceste simboluri amplifică și modulează într-un mod specific efectele structurilor fizice.

 •      Pe baza acestor structuri antice sau medievale și a studiului efectelor simbolurilor au fost create dispozitive, care permit pe baza rezonanţei continue cu o anumită sferă de forţă benefică, infuzarea în aură a unor cantităţi imense de energie şi de asemenea de informații.

 •      Având în vedere acest lucru, s-a constatat o diferență considerabilă între câmpul auric, vitalitatea în general şi starea de bine pe ansamblu la persoanele ce utilizează acest gen de dispozitive faţă de persoanele ce nu le utilizează.

 •      Ceea ce este cu adevărat uimitor este faptul că aceste dispozitive acţionează indiferent cât de mare este distanţa dintre dispozitiv si persoana asupra căruia se acţionează. Uneori, apar chiar fenomene de amplificare a efectelor datorită distanței şi a unui efect specific de avalanșă, atunci când folosim rezonanța cu anumite energii benefice din Macrocosmos.

 •      Primul om ce a pus în evidenţă acest lucru, folosind mijloace de investigare ştiinţifice a fost doctorul Albert Abrams, care a descoperit că celule afectate de o boală anume, emit o energie ce influenţează sistemul neurosimpatic, determinându-l să transmită efecte specifice în corp, detectabile, şi care sunt diferite de efectele generate de celulele sănătoase.

 •      Mai mult decât atât, doctorul A. Abrams a evidenţiat faptul că radiaţiile emise de către un ţesut afectat de o boală, determină la un om sănătos ce este în contact cu acel ţesut (chiar dacă acea mostră de ţesut este închisă într-un container ermetic), reacţii similare cu boala de care este afectat acel ţesut. Pe baza acestei descoperiri doctorul A. Abrams a realizat un dispozitiv având numele de osciloclast, cu ajutorul căruia vindeca numeroase boli.

 •      O altă personalitate recunoscută a radionicii este Thomas Galen Hieronymus, care a obţinut efecte remarcabile cu ajutorul dispozitivului creat de el. Astfel, utilizând fotografii ale unor terenuri agricole infestate cu diverşi paraziţi, a reuşit îndepărtarea totală a acestora, spre marea uimire şi bucurie a fermierilor. Experimente similare au fost realizate în California şi Arizona, unde s-au obţinut rezultate de succes în tratamentul a mai mult de 50 de mii de acri de copaci şi zone infestate, utilizând un dispozitiv realizat de Hieronymus.

 •      De asemenea s-au obţinut rezultate deosebite în vindecarea unor boli, administrând bolnavilor oral sau prin injecţii apă pură încărcată într-un anume fel, în dispozitivul realizat de Hieronymus.

 •      Acest dispozitiv misterios pe lângă posibilitatea de a acţiona la distanţă, trimiţând radiaţiile sale vindecătoare sau purificatoare asupra unui subiect anume (plantă, om, animal etc.), poate fi utilizat pentru investigaţii la distanţă, având ca suport fie o fotografie, fie o mostră biologică a subiectului de investigat sau orice obiect ce a fost mai mult timp în contact cu aceea fiinţă.

 •      De exemplu în cadrul misiunilor Apollo 8 şi 10, s-a utilizat un dispozitiv gen Hieronymus cu ajutorul căruia s-au determinat parametrii fiziologici ai astronauţilor, simultan cu măsurătorile ce au fost realizate în spaţiu. La întoarcerea cosmonauţilor, s-a constatat o identitate perfectă între datele înregistrate în spaţiu de aparatele specializate pentru aceasta şi datele obţinute pe Pământ cu ajutorul dispozitivului Hieronymus.

 •      Alţi cercetători în domeniul radionicii, cum ar fi George De la Warr şi Ruth Drawn, au descoperit modul cum răspund oamenii la câmpul geomagnetic, mediul celest (influenţele astrologice) şi la atitudinile mentale şi emoţionale ale prietenilor şi colegilor apropiaţi.

 •      Pe lângă acestea, cercetătoarea Ruth Drawn a obţinut extraordinara performanţă de a realiza “fotografii” în secţiune ale organelor interne ale omului, folosind ca amprentă, doar o picătură de sânge a pacientului.

 •      Utilizarea dispozitivelor radionice pentru vindecarea la distanţă utilizând diverse remedii sau pentru înlăturarea paraziţilor de pe terenuri agricole sau păduri, a atras antipatia şi reacţia puternică a forurilor medicale şi a celor ce aveau mari avantaje financiare din industria pesticidelor. Astfel în SUA utilizarea radionicii a fost interzisă persoanelor neoficiale în special în perioada 1960 -1990. Dezvoltarea acestui domeniu a continuat în Anglia şi Franţa, dar cu aplicaţii mai restrânse.

 •      Secretul folosirii cu succes a unui asemenea dispozitiv îl reprezintă realizarea corectă a acordului subtil între sursa de energie infinită din Macrocosmos și ființa umană ce va beneficia de infuzia de energie și informații și menținerea acestui acord pe o durată cât mai mare de timp. Astfel se creează o conexiune subtilă între o anumită sursă de energie și informații din Macrocosmos și așa numita țintă asupra căruia se acționează.

 •      Un mare avantaj al acestui dispozitiv radionic este faptul că atunci când suntem extrem de ocupaţi cu diverse activităţi cotidiene, sau chiar în timpul somnului, dacă suntem conectaţi subtil cu acesta, putem beneficia chiar şi în acea circumstanţă, de infuzia permanentă în aura noastră de energii subtile benefice modelate corespunzător cu voinţa şi dorinţa noastră.

 •      Acest dispozitiv misterios pe lângă posibilitatea de a acţiona la distanţă, trimiţând radiaţiile sale vindecătoare sau purificatoare asupra unui subiect anume (plantă, om, animal etc.), poate fi utilizat pentru investigaţii la distanţă, având ca suport fie o fotografie, fie o mostră biologică a subiectului de investigat sau orice obiect ce a fost mai mult timp în contact cu acea fiinţă.

 •      Acest dispozitiv ne poate pune în rezonanţă cu o stare de regenerare şi vindecare pentru că este luată în considerare fiinţa umană ca un întreg, iar vindecarea este holistică, deoarece ea se produce la nivel fizic, sufletesc, psihoemoţional, mental datorită stării de unitate cu propriul spirit. Vindecarea holistică ţine cont de toate corpurile finite umane şi este singurul tip de vindecare care poate produce cu adevărat integrarea în armonia Universală a fiinţei umane.

 •      Este important de reţinut că absolut toate energiile ce vor fi emanate în și prin cutie vor trece în și prin operator amplificând în universul lui lăuntric, efectele specifice acelor energii. De aceea e esențial să folosim aceste dispozitive doar în sens benefic, căci vom beneficia direct de aceste efecte.

 •      Reactualizarea radionicii, permite utilizări ce ţin de un nou nivel de conştiinţă al umanităţii. Radionica se va putea folosi cu succes pentru:

 • - Asimilarea efectelor remediilor naturale, obţinerea unor vindecări rapide corelate cu un anumit regim de viaţă

 • - Energizarea şi vitalizarea corpului fizic

 • - Dinamizarea centrilor de forţă

 • - Obţinerea unor abilităţi psihice deosebite

 • - Programarea subconştientului

 • - Protecţie aurică subtilă

 • - Amplificarea în aură a curenţilor subtil coloraţi (aplicaţii corelate cu cromoterapia)

 • - Punerea în rezonanţă cu aspecte benefice din Macrocosmos

 • - Crearea unor conjuncturi subtile, pentru manifestarea sincronicităţilor benefice care să ne susţină în plan material şi spiritual

 • - Îndeplinirea unor idealuri în acord cu voinţa divină

 •      Practic utilizarea unui dispozitiv radionic are modalităţi nenumărate de operare, în funcţie de inspiraţia şi integrarea celui ce foloseşte un asemenea dispozitiv, putându-i fi de un real folos, în soluționarea mult mai rapidă, a diverselor probleme, de orice natură ar fi ele.

Price: 1840.00 Lei
Not available
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH