Spanda mobil (Code: cem05)

New
Spanda mobil
zoom Zoom image
  • Spanda mobil

 

   • Aparat pentru reglarea activitatii glandelor endocrine si a centrilor de forta prin intermediul undelor electromagnetice si al undelor sonore

 

  • Acest aparat a fost premiat in anul 2017 cu medalia de bronz
  • la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.

 

 • Se cunoaste ca fiecarei glande endocrine sau grup de glande corespunde un anume nivel vibrational sau astfel zis o anumita frecventa precisa. Stiinta milenara Yoga dar si medicina ayurvedica a identificat o corespondenta clara si precisa intre chakrele din corpul subtil astral al fiintei umane si activitatea glandelor endocrine. Astfelgonadele si prostata corespund centrului subtil de forta Muladhara chakra, ovarele si testiculele corespund centrului subtil de forta Svadisthana chakra, pancreasul corespunde centrului subtil de forta Manipura chakra, timusul corespunde centrului subtil de forta Anahatha chakra, glanda tiroida si glandele paratiroide corespund centrului subtil de forta Vishudha chakra, glanda pineala corespunde centrului subtil de forta Ajna chakra, glanda pituitara corespunde centrului subtil de forta Sahasrara chakra. Avand in vedere aceste corespondente putem influenta activitatea unei glande endocrine cu ajutorul unor frecvente precise care actioneaza direct pe nivelul respectiv. Chiar daca exista la nivelul acelei glande o hipoactivitate sau din contra o hiperactivitate, frecventa respectiva va armoniza activitatea acelei glande, realizand o echilibrare energetica mai intai, care se va reflecta apoi in reglarea gradata a activitatii acelei glande pana la normalizarea ei.
 • Este indicat sa folosim dispozitivul Spanda mobil pentru a armoniza activitatea glandei ce are la noi cea mai mare perturbare si apoi dupa ce am reusit aceasta sa trecem la urmatoarea glanda ce necesita o anumita echilibrare. Pentru eficienta e bine sa se procedeze in acest mod descris mai sus. Astfel vom beneficia pe o raza de aproximativ 0,5 m in jurul dispozitivului de un camp de frecventa specific nivelului selectat din cele 7 posibile, plus de undele sonore pe care le vom auzi prin intermediul castilor. Este indicat ca in timpul utilizarii dispozitivului Spanda mobil sa fim asezati pe un sezlong , canapea sau fotoliu , sa ne relaxam, eventual putem citi o carte. Nu este indicat sa avem activitati care sa ne solicite atentia cum ar sofatul, utilizarea de obiecte ascutite, manuitul substantelor chimice periculoase etc pentru ca e posibil sa fim absorbiti intr-o anumita stare de reverie sau de relaxare profunda a corpului fizic.
 • Modulul mobil este format dintr-o cutie ce are un buton de pornire/oprire , un buton de fixare a uneia din cele 7 frecvente si doua potentiometre care regleaza nivelul sunetului in casti. Un buton de culoare neagra este pentru reglajul volumului frecventei fixe iar butonul argintiu este pentru reglarea volumului sunetului ce corespunde unuia din cele 7 nivele. La fiecare frecventa se aprinde un led din cele 7 leduri colorate. Astfel de la prima la ultima frecventa se vor aprinde ledurile de culoare rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo si alb.
 • Durata utilizării este de minim 20 minute, utilizatorul putand chiar adormi în timpul folosirii aparatului, deoarece nu există nici un pericol in utilizarea acestuia.
 • Aparatul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul corpului fizic, la nivelul glandei respective dar si la nivelul tuturor organelor ce sunt coordonate de acea glanda. Persoanele mai sensibile pot percepe și la nivel bioenergetic activarea, purificarea si dinamizarea pregnanta a centrilor de forta cunoscuti in traditia milenara yoga ca chakre, ce au o anumita corespondenta misterioasa cu aceste glande endocrine asa cum am specificat la inceputul prezentarii.
 • Avem cu adevarat multe motive ca sa utilizam acest dispozitiv:
  • -       actioneaza prin selectie asupra tuturor celor 7 glande endocrine din corp si corespunzator asupra celor 7 centri de forta;
  • -       nu expune corpul uman la câmpuri electromagnetice puternice sau foarte puternice ce pot avea efecte secundare asupra echilibrului psiho-somatic;
  • -       asigură o modalitate de folosire simpla și eficienta, conferind o siguranță deplină pe toată durata funcționării;
  • -       înlătură problemele tehnice legate de existența unei interfețe complexe pentru acest gen de reglare;
  • -       nu implică asistență de specialitate în timpul funcționării;
  • -       nu prezinta accesorii care sa creeze disconfort, de exemplu electrozi plasati pe piele, implanturi etc.
 • Pentru utilizarea cu succes a acestui dispozitiv este bine sa avem cunostinte minime de anatomie in legatura cu plasarea si cu functiile glandelor endocrine in corp cat si cu efectele unei bune functionari a lor.
 • Este necesar sa stim ce anume dezechilibre avem la functionarea glandelor noastre si de aceea este foarte bine sa avem opinia medicului care ne consulta constant.
 • Avand un rezultat competent de la medicul nostru care ne-a facut si anumite analize de laborator vom sti cu precizie situatia starii de sanatate a glandelor noastre endocrine. Pe baza unui consult de specialitate la medicul nostru vom sti apoi pe ce glande endocrine va trebui sa lucram cu ajutorul dispozitivului Spanda pentru reglarea activitatii lor.
 • In paralel cu tratamentul dat de medicul nostru specialist pentru diverse disfunctii ale glandelor noastre endocrine vom putea utiliza suplimentar si dispozitivul Spanda mobil. Pentru o eficienta marita a efectelor acestui dispozitiv se recomanda utilizarea in simultaneitate si a dispozitivului Spanda fix.
Price: 780.00 Lei
Quantity: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH