Order by: orderby Display:
Dispozitiv de stimulare cerebrala bilaterală. Acest aparat a fost premiat in anul 2016 cu medalia de argint la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
700.00 Lei
Buy   Detail
Dispozitiv ce protejeaza campul vital de radiatiile nocive. Acest aparat a fost premiat in anul 2015 cu medalia de aur la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
640.00 Lei
Buy   Detail
Dispozitiv pentru regenerare și revitalizare. Acest aparat a fost premiat in anul 2016 cu medalia de aur la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
720.00 Lei
Buy   Detail
dispozitiv radionic
Not available
1840.00 Lei
Aparat pentru inducerea unei stări profunde de relaxare și pentru vindecarea holistică a trupului, prin intermediul undelor electromagnetice. Acest aparat a fost premiat in anul 2018 cu medalia de bronz la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
990.00 Lei
Buy   Detail
Aparat portabil pentru tratarea afectiunilor de la nivelul articulatiilor membrelor si a coloanei vertebrale. Acest aparat a fost premiat in anul 2018 cu medalia de argint la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
1400.00 Lei
Buy   Detail
Aparat pentru reglarea activitatii glandelor endocrine prin intermediul undelor electromagnetice. Acest aparat a fost premiat in anul 2017 cu medalia de bronz la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
720.00 Lei
Buy   Detail
Aparat pentru reglarea activitatii glandelor endocrine si a centrilor de forta. Acest aparat a fost premiat in anul 2017 cu medalia de bronz la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
780.00 Lei
Buy   Detail
Dispozitiv pentru contracararea stressului geopatic. Acest aparat a fost premiat in anul 2015 cu medalia de argint la Salonul International de Inventii si Tehnologii inovative - Arhimede - de la Moscova.
580.00 Lei
Buy   Detail
electrorezonator antipatogen
350.00 Lei
Buy   Detail
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH