Zapper

436,97 lei

Purifică organismul de viruși, bacterii și paraziți

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Organizaţiile medicale internaţionale au arătat că principala problemă de sănătate din lume o reprezintă numărul mare al microorganismelor şi al organismelor parazite (viruşi, bacterii, ciuperci, viermi, etc) prezente permanent în corpul uman, ce ne afectează starea de sănătate, vitalitate şi armonie de la nivelul corpului fizic, chiar dacă nu se manifestă direct sub forma evidentă a unei boli.

Aceşti paraziţi ai corpului fizic apar datorită unor factori multiplii: igienă necorespunzătoare, alimentaţie deficitară în elemente naturale pure, consumul exagerat al alimentelor cu un conţinut ridicat de chimicale, odihnă şi hrană insuficientă, condiţii de stress, poluarea apei şi a aerului etc.

Cum majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt expuşi la aceşti factori, unii oameni de ştiinţă şi-au focalizat cercetările în scopul găsirii unor mijloace eficiente de combatere şi înlăturare a acestor paraziţi. Astfel au apărut o serie de dispozitive foarte eficiente care se bazează pe utilizarea unor curenţi electrici sau a unor pulsuri magnetice de o anumită intensitate şi frecvenţă ce traversează corpul fizic, purificându-l de paraziţi şi toxine, fără să afecteze absolut deloc ţesuturile corporale. Datorită frecvenţei înalte şi a voltajului scăzut al curentului care este folosit, aparatul de faţă (zapper) nu prezintă nici un pericol pentru organism. Aparatul a fost aprobat de autorităţile medicale din Canada. În România a fost probat de mai multe persoane ce au obţinut rezultate benefice şi o ameliorare vizibilă a unor afecţiuni. Principiul de funcţionare al zapper-ului se bazează pe “electrocutarea” microorganismelor prin acordarea aparatului pe o frecvenţă electrică specifică acestora.

Electro–rezonatorul antipatogen (zapper-ul) elimină paraziţii din corp, datorită trecerii unui curent electric slab prin acesta. Curentul electric traversează suprafaţa ţesutului muscular şi organele interne pe anumite trasee de rezistivitate scăzută. Parametrii acestui curent sunt : 4 – 5V şi frecvenţa de cca 30.000 hz.

Cei care au utilizat Zapper-ul au avut rezultate remarcabile după doar 4-5 zile de folosire consecventă: ameliorarea sau vindecarea totală a unor probleme de sănătate, creşterea vitalităţii şi a bunei dispoziţii, îmbunătăţirea calităţii somnului şi reducerea necesarului de ore de odihnă. Dacă ne confruntăm cu probleme mai grave de sănătate sau pur şi simplu nu ştim de ce starea noastră generală este deplorabilă, atunci se recomandă, două sau trei sesiuni a câte o oră, de utilizare a Zapper-ului. Sunt cunoscute multe cazuri de îndepărtare a unei răceli sau gripe în 1 – 2 zile de electroterapie, evitându-se astfel medicaţia alopată.

Efecte deosebite s-au remarcat în tratarea afecţiunilor cu suport viral la copii. Datorită receptivităţii lor ridicate, copiii se îmbolnăvesc uşor, dar şi răspunsul lor la tratamentul cu ajutorul Zapper-ului este rapid.

Astfel, tratamentul constant cu acest gen de dispozitiv, favorizează copiii, scăzând nivelul general de stress.

Din relatările unor yoghini ce au folosit aparatul menţionăm: amplificare în aură a curenţilor subtili coloraţi verde şi albastru, sublimarea energiilor în Ajna chakra, claritate mentală, stare de vitalitate.

Mod de folosire: "HPIM3297

Se umezesc mâinile, se iau cele două mânere de cupru şi se ţin fiecare în câte o mână. 

Se porneşte aparatul (ledul aprins indică faptul că este în funcţiune) şi se ţine în funcţiune 7 minute. Luăm o pauză de 20-30 de minute şi apoi refacem aceeaşi operaţie. În final, după încă o pauză de 20-30 de minute realizăm încă o dată aceeaşi operaţie. Electrozii se pot plasa şi pe alte zone de pe corp ce sunt afectate.

Este indicat să nu folosiţi aparatul de mai puţin de 3 ori în timpul unei sesiuni de tratament. Astfel, o sesiune de tratament durează minimum 7’+20’+7’+20’+7’=1h

Se pot face 1-3 sesiuni pe zi, timp de 1-2 săptămâni. Apoi, reluaţi tratamentul periodic la câteva zile, pentru îndepărtarea paraziţilor.

Atenţie!

Nu atingeţi mânerele între ele în timpul funcţionării.

Contraindicaţii: femei însărcinate, persoane cu stimulatoare cardiace.