Chaitany

899,16 lei

Dispozitiv de stimulare cerebrala bilaterală

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Acest dispozitiv se bazeaza pe stimularea electromagnetica cu campuri slabe ca intensitate a creierului nostru, avand doua frecvente de lucru importante si foarte eficiente. Aparatul este de dimensiuni mici, necesită o mică cantitate de energie pentru funcționare, nu expune creierul și corpul uman la câmpuri electromagnetice puternice sau foarte puternice ce pot avea efecte secundare asupra echilibrului pshihosomatic și asigură un mod de folosire extrem de simplu și comod.

CHAITANY induce creierului pulsuri electromagnetice de putere mică în condiții de maximă siguranță, prin plasarea bobinelor de o parte și de alta a cutiei craniene, simultan cu stimularea vizuală pasivă generată de ledurile colorate. Eficiența este extrem de ridicată, datorită apropierii mari a bobinelor de centrii nervoși ai creierului, prin utilizarea specifică a două frecvențe și a două culori, în functie de necesitățile utilizatorului. Fiecăreia din cele două frecvențe îi este asociată o culoare a ledurilor, roșu sau albastru. Cele două culori, ce nu au pulsații perceptibile de ochi, stimulează creierul prin centrii vizuali în concordanță cu efectele celor 2 frecvențe, împreună producând un efect sinergetic de corelare și amplificare a efectelor echilibrante sau chiar terapeutice.

Am constatat, din experimentele realizate, că frecvențele cuprinse în intervalul 70 - 130 Hz sunt în mod special adecvate stimularii neuronale bilaterale și, în mod surprinzător, atunci când sunt asociate cu culorile roșu, respectiv albastru, conduc mult mai rapid la efectele de echilibrare neuronală. Dispozitivul se aseamana foarte mult cu un braine – machine pentru ca are casti si ochelari, dar modalitatea de stimulare si de lucru e total diferita. Cele doua frecvente sunt corespondente ca si cele doua culori cu doua stari de constiinta benefice: Beatitudine, pace launtrica expansionata si Virilitate, forta launtrica gigantica data de increderea in Sine, autocontrol desavarsit.

Beatitudinea, pacea launtrica expansionata este specifica primei frecvente si culorii albastru iar Virilitatea, forta launtrica, increderea in Sine, autocontrolul sunt asociate celei de a doua frecvente si culorii rosu. Cunoscand aceste aspecte vom putea astfel selecta ori de cate ori simtim nevoia sa asimilam si sa traim o anumita stare de constiinta de care avem la un anumit moment dat mare nevoie. Putem spune ca acest dispozitiv Chaitany practic faciliteaza accesul la 2 stari de constiinta pe care este necesar sa le asimilam in conditiile actuale de viata, fiindu-ne de un real folos la echilibrul nostru psihic si mental.

Chaitany se poate folosi si în două cazuri prin care majoritatea oamenilor trec în viața de zi cu zi:

1 - stări de suprastimulare nervoasă, stress dat de hiperactivitate intelectuală, agitație nervoasă, anxietate, grabă excesivă, furie, mânie, hiperexcitabilitate nervoasă. În acest caz se folosește prima frecvență specifică asociată cu ledul de culoare albastră.

2 – stări de lipsa a tonusului fizic și psihic, devitalizare, apatie, letargie, depresie, stări de hipoactivitate intelectuală, răspuns încetinit la stimuli exteriori, vlaguire. În acest caz se folosește cea de-a doua frecvență specifică asociată cu ledul de culoare rosie.

Aparatul se utilizează prin plasarea căștilor pe cap și, după selectarea uneia din cele două frecvențe, în funcție de necesități, se pun ochelarii pe ochi, apoi utilizatorul se poate așeza într-o poziție relaxantă, de exemplu într-un fotoliu sau întins pe pat.

Durata utilizării este de 30 minute, iar dacă utilizatorul adoarme în timpul folosirii aparatului, nu există nici un pericol. Utilizarea poate fi reluată de mai multe ori pe zi, dacă este cazul, fără apariția unor efecte secundare.

Aparatul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul corpului fizic, cât și la nivel bioenergetic.

Este indicat sa folosim ambele frecvente intr-un interval de 7 zile, chiar daca simtim ca avem nevoie mai mult de una din ele, deoarece acest tandem de relaxare – tonifiere psihica este benefic pentru creier si pentru intregul corp. De exemplu daca suntem superexcitati la nivel psihic vom folosi frecventa corespunzatoare culorii albastru mai mult dar din cand in cand putem folosi culoarea rosie pentru a ne energiza in mod armonios la acest nivel. E bine sa existe o pauza de cel putin 15 minute intre o sesiune cu frecventa specifica culorii albastre si una specifica cu frecventa specifica culorii rosu pentru a constientiza si fixa mai bine efectele deosebite ale acestui dispozitiv.