Shanti

840,34 lei

Aparat portabil pentru inducerea unei stari profunde de relaxare si pentru vindecarea holistica a corpului cu ajutorul undelor electromagnetice

Cantitate
Stoc epuizat

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Acest dispozitiv a fost creat pentru inducerea unei stări profunde de relaxare și pentru vindecarea holistică a corpului, prin intermediul unor unde electromagnetice cu anumite frecvențe. Cercetările din domeniul medicinei au dovedit de-a lungul timpului că relaxarea profundă a corpului e în directă legătură cu procesul de vindecare al acestuia. De aceea, concluziile specialiștilor în medicină arată că, prin relaxare profunda, corpul uman secretă anumite substanțe care ajută în procesul de vindecare a multor afecțiuni. Având în vedere că în prezent viața oamenilor este foarte dinamică și chiar stresantă, activitățile realizate provoacă contracții și chiar tensiuni în diverse zone ale corpului (mușchii spatelui, ai gâtului, ai picioarelor, ai umerilor, ai mâinilor etc.) care pot persista sau chiar se pot acutiza, de aceea este necesar să se acționeze în vederea relaxării zonelor încordate. De multe ori aceste contracții acționează profund prin strangularea sau chiar blocarea unor circuite limfatice și sangvine, ceea ce duce la o funcționare defectuoasă a unor organe. Acest lucru poate afecta chiar la nivel psihic ființele umane ducând la apariția chiar a unor tulburări la acest nivel. De aceea medicii au concluzionat ca relaxarea este conexă cu o stare globală de bună dispoziție, sănătate, regenerare și energizare.

Modalitatea de actiune a dispozitivului Shanty consta in emiterea simultană a 6 frecvențe de unde electromagnetice anume selectate in intervalul 7 – 83 Hz, care sunt induse cu ajutorul unei bobine speciale ca formă și construcție.

Aceste frecvente sunt pentru:

1 – relaxare profunda

2 – vindecare holistica

3 – dedublare constienta

4 – trezirea energiei latente Kundalini in mod armonios

5 – rezonanta cu aspecte profunde ce tin de tantra yoga

6 – trezirea armonioasa a celui de-al treilea ochi cunoscut sub numele de Ajna chakra

Bobina respectivă este de forma unui 8 culcat sau semnul care semnifică în matematică infinitul. Această formă specială a bobinei creează un câmp electromagnetic în care se manifestă efectul de clepsidră, adică concentrarea câmpului electromagnetic într-un punct și dilatarea sa în doua capete opuse. Acest câmp electromagnetic în forma de clepsidră are un efect intens și benefic asupra ființelor umane, iar eficiența terapiei este maximă.

Prin intermediul undelor electromagnetice este influientat atat creierul cat si majoritatea muschilor din corp realizandu-se astfel o relaxare si detensionare gradata care devine din ce in ce mai profunda odata cu trecerea timpului. De aceea durata utilizării este de minim 45 minute pentru a permite corpului si mintii sa intre in stare de relaxare. Utilizatorul trebuie sa stea întins pe un șezlong sau un pat, eventual un scaun care se poate rabata puțin pe spate pentru ca sa existe posibilitatea de a sprijini capul, în vederea evitării încordării mușchilor gâtului. Utilizarea poate fi reluată de mai multe ori pe zi, dacă este cazul, fără apariția unor efecte secundare.

Aparatul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul tuturor mușchilor corpului, cât și la nivel mental și psihic.

Dispozitivul Shanti conferă o siguranță totală a utilizatorilor, pe toată durata folosirii acestuia, deoarece nu există componente care ar putea leza sănătatea lor.

Aparatul se poate utiliza in toate cazurile de stres sau tensiuni musculare, încordare sau tensiune psihică și mentală, agitație, lipsa de focalizare. Dispozitivul are o raza de acțiune de aproximativ 3 m și poate fi plasat în apropierea locului unde dorim să ne relaxăm. Cele 6 frecvențe ale dispozitivului acționează simultan asupra creierului și asupra organelor și a mușchilor corpului, ceea ce îl face extrem de eficient pentru înlăturarea unor tensiuni, încordări sau perturbări în ansamblul corp – minte.

Dispozitivul Shanti pentru inducerea unei stări profunde de relaxare și pentru vindecare holistică a corpului prezintă următoarele avantaje:

Modul de utilizare e simplu si ușor, nu prezinta electrozi sau implanturi de plasat pe corp și nu necesită personal calificat pentru folosire

Durata terapiei este de minim 45 min, iar dacă pacientul adoarme în timpul terapiei nu există nici un pericol;

Dispozitivul asigură o terapie complexă atât la nivelul corpului fizic cat și la nivel psihic si mental;

Dispozitivul asigură o securitate totală a pacienților pe toată durata terapiei, nu există componente care ar putea leza sănătatea lor.