Shanti

840,34 lei

Aparat portabil pentru inducerea unei stari profunde de relaxare si pentru armonizarea holistica a trupului cu ajutorul undelor electromagnetice

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Acest dispozitiv a fost creat pentru inducerea unei stări profunde de relaxare și pentru armonizarea holistică a corpului, prin intermediul unor unde electromagnetice cu anumite frecvențe. Cercetările din domeniul medicinei au dovedit de-a lungul timpului că relaxarea profundă a corpului e în directă legătură cu procesul de armonizare al acestuia. De aceea, concluziile specialiștilor în medicină arată că, prin relaxare profunda, corpul uman secretă anumite substanțe care ajută în procesul de armonizare a multor afecțiuni. Având în vedere că în prezent viața oamenilor este foarte dinamică și chiar stresantă, activitățile realizate provoacă contracții și chiar tensiuni în diverse zone ale corpului (mușchii spatelui, ai gâtului, ai picioarelor, ai umerilor, ai mâinilor etc.) care pot persista sau chiar se pot acutiza, de aceea este necesar să se acționeze în vederea relaxării zonelor încordate. De multe ori aceste contracții acționează profund prin strangularea sau chiar blocarea unor circuite limfatice și sangvine, ceea ce duce la o funcționare defectuoasă a unor organe. Acest lucru poate afecta chiar la nivel psihic ființele umane ducând la apariția chiar a unor tulburări la acest nivel. De aceea medicii au concluzionat ca relaxarea este conexă cu o stare globală de bună dispoziție, sănătate, regenerare și energizare.

Modalitatea de actiune a dispozitivului Shanty consta in emiterea simultană a 6 frecvențe de unde electromagnetice anume selectate in intervalul 7 – 83 Hz, care sunt induse cu ajutorul unei bobine speciale ca formă și construcție.

Aceste frecvente sunt pentru:

1 – relaxare profunda

2 – armonizare holistica

3 – dedublare constienta

4 – trezirea energiei latente Kundalini in mod armonios

5 - amplificarea libidoului si a capacitatii de sublimare a potentialului procreator

6 – trezirea armonioasa a celui de-al treilea ochi cunoscut sub numele de Ajna chakra

Bobina respectivă are o formă specială si creează un câmp ce are un efect intens și benefic asupra ființelor umane.

Prin intermediul undelor electromagnetice este influientat atat creierul cat si majoritatea muschilor din corp realizandu-se astfel o relaxare si detensionare gradata care devine din ce in ce mai profunda odata cu trecerea timpului. De aceea durata utilizării este de minim 45 minute pentru a permite corpului si mintii sa intre in stare de relaxare. Utilizatorul trebuie sa stea întins pe un șezlong sau un pat, eventual un scaun care se poate rabata puțin pe spate pentru ca sa existe posibilitatea de a sprijini capul, în vederea evitării încordării mușchilor gâtului. Utilizarea poate fi reluată de mai multe ori pe zi, dacă este cazul, fără apariția unor efecte secundare.

Aparatul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul tuturor mușchilor corpului, cât și la nivel mental și psihic.

Aparatul se poate utiliza in toate cazurile de stress sau tensiuni musculare, încordare sau tensiune psihică și mentală, agitație, lipsa de focalizare. Dispozitivul are o raza de acțiune de aproximativ 3 m și poate fi plasat în apropierea locului unde dorim să ne relaxăm. Cele 6 frecvențe ale dispozitivului acționează simultan asupra creierului și asupra organelor și a mușchilor corpului, ceea ce îl face extrem de eficient pentru înlăturarea unor tensiuni, încordări sau perturbări în ansamblul corp – minte.

Dispozitivul Shanti pentru inducerea unei stări profunde de relaxare și pentru armonizare holistică a corpului prezintă următoarele avantaje:

Durata utilizarii este de minim 45 min, iar dacă pacientul adoarme în timpul actiuniii nu există nici un pericol;

Dispozitivul asigură o actiune complexă atât la nivelul corpului fizic cat și la nivel psihic si mental;

Dispozitivul asigură o securitate totală a pacienților pe toată durata terapiei, nu există componente care ar putea leza sănătatea lor.