Skanda

1.176,47 lei

Aparat portabil pentru tratarea afectiunilor de la nivelul articulațiilor membrelor si a coloanei vertebrale cu ajutorul undelor luminoase si a undelor electromagnetice

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Acest dispozitiv portabil ne ajuta la tratarea afecțiunilor specifice articulațiilor membrelor și coloanei vertebrale, prin intermediul a unui tip de undă luminoasă și a mai multe frecvente de unde electromagnetice. Undele luminoase ce au efecte terapeutice de vindecare sau ameliorare a unor afectiuni si chiar regenerare a tesuturilor partial degradate sunt undele infrarosii, undele ultraviolete si undele luminoase de culoare verde. Acest dispozitiv foloseste undele infrarosii pentru ca au o gama larga de aplicabilitate pentru multe afectiuni.

Efectul terapeutic al căldurii IR (undele infrarosii)

Acest efect este important la tendoane, ligamente și mușchi răniți. Pentru diminuarea riscului de accidentare la sportivi este indicată o încălzire în profunzime înainte de antrenament sau realizări sportive de performanță. Prin aceasta se atinge o întindere mai bună și mai intensivă.

La încălzirea la 45° Celsius, a intervenit imediat o mișcare îmbunătățită cu 20% a degetelor „înțepenite” și a țesutului de susținere.

Tensiunile musculare sunt destinse sau eliminate de radiațiile de căldură chiar dacă au ca și cauză probleme neurologice sau ale articulațiilor, intervenind rapid o îmbunătățire.

Prin reducerea tensiunilor musculare, durerile sunt diminuate. Căldura reduce senzațiile dureroase atât în rădăcina nervului cât și în țesutul care îl înconjoară.

Corpul reacționează la căldură cu creșterea circulației sanguine. Încălzirea anumitor părți ale corpului generează reflexe și are efect dilatator asupra vaselor de sânge.

Folosirea la susținerea proceselor de vindecare a crescut considerabil în ultimii ani. Punctele forte sunt îngrijirea deteriorărilor minore ale țesuturilor, stimularea procesului de vindecare la bolile cronice, precum și un spectru larg de îmbolnăviri ca de exemplu probleme cu încheietura șoldului, dureri menstruale, neurodermită, eczeme infecțioase, infecții postoperatorii, paralizie facială, aprindere de plămâni, neurastenie. Căldura de radiație IR este utilizată ca metodă de vindecare și de diminuare a durerilor în mai mult de 40 de clinici de prestigiu chinezești.

Acesta metodă este încă nouă și se află în stadiu experimental. Cercetătorii americani cred că, folosită corect, poate deveni o utilitate promițătoare în tratarea cancerului și la diminuarea durerilor.

Afecțiunile de la nivelul articulatiilor membrelor și coloanei vertebrale pot apărea fie din cauza unor factori externi, mecanici sau climatologici, fie din cauza vârstei înaintate și a îmbătrânirii, ori a rigidizării articulațiilor membrelor si a coloanei vertebrale din cauze diverse.

Afectiunile care pot fi tratate cu dispozitivul Skanda sunt cele care afecteaza articulațiile membrelor și coloana vertebrală, cum ar fi artroza polireumatică, leziuni ale ligamentelor, osteoporoză, spasme musculare, entorse, luxații, dar și afecțiuni specifice anumitor articulații, de exemplu genunchii, cum ar fi afecțiuni ale meniscului, artroza sau afecțiuni specifice coloanei, cum ar fi spondiloza, fracturi spinale, hernia de disc, etc

Descrierea dispozitivului

Dispozitivul Skanda este format dintr-un modul destinat tratamentului coloanei vertebrale, ce poate fi sub forma unui ham sau a unei veste, si a mai multor module destinate tratamentului articulatiilor membrelor, de exemplu articulatia mainilor, a genunchilor, a gleznelor, etc. Pe aceste module sunt plasate mai multe bobine ce emit 13 frecvente electromagnetice intr-un interval cuprins intre 1 – 418 Hz si emitatoare de unde infrarosii.

Durata utilizării este de 25 minute, utilizatorul putând desfășura diverse activități intelectuale pe durata utilizării: citit, ascultat muzică, vizionat filme etc. Utilizarea poate fi reluată de mai multe ori pe zi, dacă este cazul, fără apariția unor efecte secundare.

Dispozitivul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul articulațiilor membrelor, a ligamentelor,a cartilagiilor, a lichidului sinovial cat si asupra vertebrelor, a circuitului sanguin în zona tratată. De aceea e bine ca sa utilizam dispozitivul direct pe piele pentru a fi siguri ca influenta terapeutica a undelor infrarosii este maxima.

Dispozitivul Skanda conferă o siguranță totală a utilizatorilor, pe toată durata folosirii acestuia, deoarece nu există componente care ar putea leza sănătatea lor.

Aparatul se poate utiliza în profilaxia afecțiunilor legate de aparatul locomotor, în special a articulațiilor membrelor și a coloanei vertebrale cat și în tratamentul unor afecțiuni specifice.

Dispozitivul Skanda pentru tratarea afecțiunilor specifice articulațiilor membrelor și a coloanei vertebrale, prezintă următoarele avantaje:

Poate fi utilizat cu ușurința de orice persoană fără a fi special calificată în domeniul medical sau de specialitate;

Dispozitivul este portabil si poate fi deplasat și folosit în diverse locații ale posesorului;

Dispozitivul îmbină efectele deosebite ale undelor luminoase, în special cele infraroșii, asupra corpului, cu efectele benefice ale unor frecvențe ale undelor electromagnetice, aceasta combinatie creeaza un efect sinergic extrem de eficient in tratamente.