Surya

672,27 lei

Protector față de poluarea electromagnetică și armonizator al stressului geopatic

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Viaţa pe Pământ a evoluat prin adaptarea la un mediu cu câmpuri electromagnetice slabe şi de frecvenţe joase şi cu cvasi-staticul câmp magnetic şi de radioactivitate naturală. Câmpurile magnetice naturale provin din două surse principale: exploziile solare şi de la fulgerele produse în timpul furtunilor. Dar, de la începutul secolului al XX-lea peste fundalul natural de radiaţii sunt suprapuse câmpuri artificiale de mare intensitate acoperind spectre foarte diferite, ale căror efecte nu sunt încă pe deplin cunoscute. La acestea se mai adaugă şi modificări importante ale cvasi-staticului câmp magnetic şi de radioactivitate naturală!

După multe cercetări şi teste, a fost pus la punct un foarte puternic şi performant armonizator ce poate fi utilizat pentru a neutraliza şi îndepărta efectele nocive pe care le au poluarea electromagnetică şi stressul geopatic asupra fiinţelor umane.

Ce este poluarea electromagnetică?

Introducerea tehnologiilor moderne în viaţa noastră de zi cu zi a creat o nouă gamă de poluare - poluarea electromagnetică. Aparatele electrice pe care le folosim produc câmpuri electrice şi magnetice care ne pot afecta starea de sănătate.

Câmpurile electromagnetice se dovedesc a fi un factor de stress pentru organismele vii, care nu le recunosc ca fiind compatibile biologic, şi determină apariţia unor răspunsuri caracteristice de stress. Efectele directe asupra sănătăţii fac în prezent obiectul multor cercetări de specialitate. În orice caz, este important astăzi să avem o imagine cât mai clară asupra poluării existente în mediul nostru înconjurător şi să urmărim minimizarea expunerii noastre la aceste câmpuri.

Radiaţiile electromagnetice sunt de obicei clasificate în funcţie de frecvenţa lor şi incluse în spectrul electromagnetic. Printre poluările electromagnetice cele mai frecvente în mediul nostru se disting două categorii:

- Undele de frecvenţă joasă, datorate în principal utilizării de energie electrică în domeniul menajer şi industrial;

- Unde de frecvență înaltă, cunoscute și sub numele de radiofrecvență, hiperfrecvență sau microunde folosite în primul rând pentru transmiterea de informații.

Prezentăm mai jos o hartă a tuturor acestor unde electromagnetice pentru care Surya ne asigură protecția acolo unde noi îl folosim: la birou, acasă acolo unde ne petrecem timpul liber sau chiar în dormitor, pe durata somnului.

Ce este stressul geopatic?

Câmpurile electromagnetice naturale ne înconjoară pe tot parcursul vieţii. Atunci când aceste energii sunt în armonie, se crează premizele pentru a fi perfect sănătoşi. Din contră, atunci când aceste câmpuri electromagnetice sunt perturbate, apare stressul geopatic (SG) (Geo = cuvântul grecesc pentru pământ, patos = cuvântul grecesc pentru boală). Stressul geopatic este generat de energiile care şi-au pierdut vibraţiile lor naturale. Această stare de discrepanţă poate fi cauzată de apele subterane, concentraţiile mărite ale unor minerale, liniile de vână geologice şi cavităţile subterane. Atunci când aceste vibraţii naturale sunt modificate, aceasta poate avea un efect negativ asupra organismelor.

Deocamdată nu a fost stabilit clar faptul că stressul geopatic se află la originea unor boli iar problema este încă în discuţie. Cu toate acestea, studiile actuale sugerează o legătură între stressul geopatic şi un sistem imunitar slăbit. Faptul de a petrece ore lungi de somn într-un mediu de stress geopatic este deosebit de îngrijorător. Organismul produce celule noi în timpul somnului. În cazul în care organismul încearcă să lupte împotriva stressului geopatic, refacerea celulelor vor avea de suferit. Civilizaţii antice au fost atente pentru a nu-şi construi casele în domenii de stress geopatic pentru că ştiau deja ceea ce noi am descoperit doar recent.

Stressul geopatic la birou poate contribui la debutul unor tulburări diverse, cum ar fi durerile de cap, tensiune între colegi, letargie, creşterea stressului şi oboseala, pentru a numi doar câteva.

Stressul geopatic (SG) apare atunci când câmpul electromagnetic al Pământului devine distorsionat. Pământul rezonează cu o frecvenţă electromagnetică de aproximativ 7,83 HZ (rezonanţa Schumann), care se încadrează în spectrul undelor cererbrale alpha ale creierului uman. Torentele subterane, canalizarea, ţevile de apă, electricitatea, tunelele şi căile ferate subterane, formaţiunile minerale şi faliile geologice distorsionează rezonanţa Schuman, astfel generând stressul geopatic.

Cum anume ne afectează Stressul Geopatic şi Poluarea Electromagnetică?

Trăim acum într-un mediu unde suntem bombardaţi cu frecvenţe electromagnetice la care corpurile noastre nu sunt adaptate. Corpurile omeneşti funcţionează conform unor procese electrochimice foarte complexe, care pot fi uşor perturbate de poluarea electromagnetică şi stressul geopatic, ceea ce micşorează capacitatea de apărare a sistemului imunitar.

S-a descoperit că stresul geopatic şi poluarea electromagnetică sunt un factor curent pentru boli grave şi de lungă durată, cum ar fi cancerul, encefalomielita mialgică, probleme de somn, sindromul morţii subite la copii, oboseală, dificultăţi în realizarea conceptiei, dificultăţi de învăţare şi perturbări psiho-mentale.

Cum funcţionează Surya ?

Există o puternică corelaţie între rezonanţa Schumann şi ritmurile cerebrale alfa 7-12 Hz, iar cercetătorii au arătat că atunci când avem o abundenţă de unde cerebrale alfa rămânem sănătoşi. NASA construieşte rezonatoare Schuman pentru navetele spaţiale în scopul de a proteja sănătatea astronauţilor atunci când aceştia se găsesc în spaţiul cosmic, departe de Pământ şi forţa sa vitală.

Surya este un dispozitiv de înaltă tehnologie care simulează această frecvenţă corespondentă frecvenţei benefice a Pământului impreuna cu alte 4 armonici superioare ale acesteia şi permite trupurilor noastre să se acordeze pe ritmul acestora. În acest fel, ne protejăm de impactul negativ al stressului geopatic şi poluării electromagnetice. Odată ce îl pornim, aparatul va începe să ne re-echilibreze atât energia proprie cât şi energia casei noastre.

Surya este foarte uşor de folosit.

Doar introduceţi-l într-o priză oriunde simţiţi că vă este folositor, de preferat în mijlocul încăperii în care vă aflaţi sau în apropierea locului unde lucraţi sau desfăşuraţi diverse activităţi. Evitaţi plasarea lui Surya în aproprierea unor suporturi magnetice, cum ar fi casete audio sau video, hard-disk-uri etc. Timp maxim de functionare 10 ore, apoi 2 ore pauza. Dispozitivul  asigura protectia pe o raza de minim 8 m in jurul lui.

Beneficii ale utilizării lui Surya.

Protecţie împotriva stressului geopatic, energie amplificată, somn odihnitor şi profund, contracarează poluarea electromagnetică, amplifică imunitatea.

Vom constataurmătoarele efecte după cel puțin 7 zile de utilizare zilnică a dispozitivului:

- un tonus crescut la nivel fizic și psihic,

- bună dispoziție,

- disponibilitate energetică mult crescută, chiar în situațiile când suntem extrem de solicitați,

- rezistență mărită față de boli și viruși,

- comuniune profundă cu natura și mediul înconjurător,

- diminuarea semnificativă a stressului,

- armonizarea relatiilor cu ființele umane cu care interacționăm

- conștientizarea momentului prezent la reala sa valoare

- înclinații spre meditații și practică spirituală

Atenție: Persoanele ce folosesc stimulator cardiac, gen peacemaker, trebuie să evite apropierea de aparat la o distanță mai mică de 50 cm, cu zona pieptului, pe durata funcționării acestuia!