Spanda mobil

974,79 lei

Aparat pentru reglarea activitatii glandelor endocrine si a centrilor de forta prin interferenta undelor sonore si a undelor electromagnetice - varianta mobila

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Acest aparat este alcatuit dintr-un modul portabil pentru reglarea activitatii glandelor endocrine si a centrilor de forta prin intermediul undelor sonore in combinatie cu unde electromagnetice si dintr-un modul fix pentru reglarea activitatii glandelor endocrine prin intermediul undelor electromagnetice. Cele doua module pot fi folosite si separat dar pentru rezultate optime si rapide este indicată utilizarea simultană a lor.

Efecte ale utilizarii

Acest dispozitiv vine in intampinarea persoanelor ce au diferite perturbari ale functionarii glandelor endocrine ce sunt corelate cu anumite carente energetice sau blocaje la nivelul centrului de forta sau chakra corespunzatoare. Astfel daca stim nivelul sau nivelele pe care exista asemenea carente energetice sau blocaje vom seta dispozitivele atat cel fix cat si cel mobil pe acel nivel. Este indicat daca de exemplu avem probleme pe 2 nivele sa setam cele doua dispozitive sau daca dispunem doar de unul din ele, noaptea sa functioneze pe un nivel, preferabil cel care prezinta problemele cele mai acute iar in timpul zilei pe nivelul mai putin perturbat. Bineinteles vom face o pauza de functionare de minim o ora intre utilizari.

Descrierea aparatului

Modulul portabil bazat pe unde sonore in combinatie cu unde electromagnetice este format dintr-o cutie ce are un buton de pornire/oprire si un buton de fixare a frecventei de lucru. Cu ajutorul a doua potentiometre putem regla sunetul in casti a celor doua frecvente cea fixa si a uneia din cele 7 pe care o alegem in functie de glanda pe care dorim sa o reglam sau centrul de forta pe care sa il armonizam si sa-l activam. Cele 7 leduri colorate ne indica de asemenea nivelul pe care lucram.

Modulul fix bazat pe unde electromagnetice este format dintr-o cutie mai mare ce are un buton de pornire/oprire si un buton de fixare a uneia din cele 7 frecvente. La fiecare frecventa corespunde o culoare a ledului din cele 7 leduri. Astfel de la prima la ultima frecventa se vor aprinde ledurile de culoare rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet si alb.

Avantajul dispozitivului portabil este faptul ca datorita dimensiunilor mici ale modulului de reglare a glandelor endocrine prin intermediul undelor sonore combinat cu unde electromagnetice si a asemanarii sale cu un casetofon cu casti, el se poate folosi si atunci cand suntem in miscare cand ne plimbam pe jos in natura, mergem la servici sau suntem in mijloacele de transport in comun. Astfel putem folosi aceste perioade de timp din cursul zilei pentru a beneficia de efectele exceptionale ale acestui dispozitiv.

Atentie! Daca suntem la volanul unei masini ca este indicat sa evitam folosirea acestui dispozitiv pentru a fi cat mai atenti la trafic.

Datorita folosirii constante si pe o durata cat mai mare de timp a modulului de reglare a activitatii glandelor endocrine prin intermediul undelor sonore combinat cu unde electromagnetice, vom beneficia de o stare de sanatate foarte buna fara nici un efect secundar.

Atunci cand suntem acasa putem conecta si modulul fix care regleaza functionarea glandelor endocrine prin intermediul undelor electromagnetice pentru a beneficia de o eficienta sporita. Daca de exemplu dorim reglarea functionarii glandei tiroide vom regla ambele module pe frecventa specifica acestei glande.

Nu este indicat sa folosim de exemplu un modul pentru reglarea functionarii unei glande sa zicem tiroida si celalalt modul pentru reglarea functionarii altei glande cum ar fi pineala. Pentru eficienta marita si rezultate rapide si foarte bune este cel mai bine ca ambele module sa functioneze pe aceeasi frecventa specifica unei anumite glande endocrine.

Modulul fix emite frecventa specifica armonizarii fiecarei glande pe o raza de aproximativ 3-4 m distanta de dispozitiv iar cel mobil cam la 70 cm . Este bine ca dupa 10 ore de functionare dispozitivul sa faca o pauza de functionare de cel putin o ora.

La ambele module ale dispozitivului Spanda se utilizeaza o prima frecventa fixa din intervalul 410 - 450 Hz, precum si o a doua frecventa aleasa din sapte intervale specifice reglarii unei anumite glande endocrine:

- pentru o frecvență din intervalul 240-270 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a suprarenalelor, gonadele, cu efecte chiar si la nivelul prostatei;

- pentru o frecvență din intervalul 280-300 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a ovarelor si testiculelor (glandele ce asigura functia reproducatoare);

- pentru o frecvență din intervalul 310-340 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a pancreasului;

- pentru o frecvență din intervalul 340-370 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a timusului;

- pentru o frecvență din intervalul 380-410 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a glandei tiroide si glandelor paratiroide;

- pentru o frecvență din intervalul 430-460 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a glandei pineale;<\br> - pentru o frecvență din intervalul 470-500 Hz, se produce o echilibrare si armonizare a glandei pituitare.

Este extrem de important faptul ca indiferent de activitatea unei anumite glande fie hiperactivitate, fie hipoactivitate, aceste frecvente armonizeaza si echilibreaza activitatea ei.

Durata utilizării este de minim 20 minute, utilizatorul putand chiar adormi în timpul folosirii aparatului, deoarece nu există nici un pericol in utilizarea acestuia.

Aparatul asigură o influență complexă, benefică, atât la nivelul corpului fizic, la nivelul glandei respective dar si la nivelul tuturor organelor ce sunt coordonate de acea glanda. Persoanele mai sensibile pot percepe și la nivel bioenergetic activarea, purificarea si dinamizarea pregnanta a centrilor de forta cunoscuti in traditia milenara yoga ca chakre, ce au o anumita corespondenta misterioasa cu aceste glande endocrine.

Aparatul conferă o siguranță totală a utilizatorilor, pe toată durata folosirii acestuia, deoarece nu există componente care ar putea leza sănătatea lor.

Avem cu adevarat multe motive ca sa utilizam acest dispozitiv: actioneaza prin selectie asupra tuturor celor 7 glande endocrine din corp si corespunzator asupra celor 7 centri de forta; nu expune corpul uman la câmpuri electromagnetice puternice sau foarte puternice ce pot avea efecte secundare asupra echilibrului psiho-somatic; asigură o modalitate de folosire simpla și eficienta, conferind o siguranță deplină pe toată durata funcționării; înlătură problemele tehnice legate de existența unei interfețe complexe pentru acest gen de reglare; nu implică asistență de specialitate în timpul funcționării; nu prezinta accesorii care sa creeze disconfort, de exemplu electrozi plasati pe piele, implanturi etc.

Pentru utilizarea cu succes a acestui dispozitiv este bine sa avem cunostinte minime de anatomie in legatura cu plasarea si cu functiile glandelor endocrine in corp cat si cu efectele unei bune functionari a lor.

Este necesar sa stim ce anume dezechilibre avem la functionarea glandelor noastre si de aceea este foarte bine sa avem opinia medicului care ne consulta constant.

Avand un rezultat competent de la medicul nostru care ne-a facut si anumite analize de laborator vom sti cu precizie situatia starii de sanatate a glandelor noastre endocrine. Pe baza unui consult de specialitate la medicul nostru vom sti apoi pe ce glande endocrine va trebui sa lucram cu ajutorul dispozitivului Spanda pentru reglarea activitatii lor.

In paralel cu tratamentul dat de medicul nostru specialist pentru diverse disfunctii ale glandelor noastre endocrine vom putea utiliza suplimentar si dispozitivul Spanda.