Spanda fix

915,97 lei

Aparat pentru armonizarea activitatii glandelor endocrine si a centrilor de forta cu unde electromagnetice

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Se cunoaste ca fiecarei glande endocrine sau grup de glande îi corespunde un anume nivel vibrational sau altfel zis o anumita frecventa precisa de vibratie. Stiinta milenara Yoga dar si medicina ayurvedica a identificat o corespondenta clara si precisa intre chakrele din corpul subtil eteric si astral al fiintei umane si activitatea glandelor endocrine. Astfel gonadele si  prostata corespund centrului subtil de forta Muladhara chakra, ovarele si testiculele corespund centrului subtil de forta Svadisthana chakra, pancreasul corespunde centrului subtil de forta Manipura chakra, timusul corespunde centrului subtil de forta Anahata chakra, glanda tiroida si glandele paratiroide corespund centrului subtil de forta Vishudha chakra, glanda pineala  corespunde centrului subtil de forta Ajna chakra, glanda pituitara corespunde centrului subtil de forta Sahasrara chakra. Putem observa ca ovarele si testiculele sau gonadele au o activitate care este influentata atat de Muladhara chakra cat si de Svadisthana chakra.  Avand in vedere aceste corespondente putem influenta activitatea unei glande endocrine cu ajutorul unor frecvente precise care actioneaza direct pe nivelul respectiv. Chiar daca exista la nivelul acelei glande o hipoactivitate sau din contra o hiperactivitate,  frecventa respectiva va armoniza activitatea acelei glande, realizand o echilibrare energetica mai intai, care se va reflecta apoi in reglarea gradata a activitatii acelei glande la nivel fizic pana la normalizarea ei.

Este indicat sa folosim dispozitivul Spanda fix pentru a armoniza activitatea glandei ce are la noi cea mai mare perturbare si apoi dupa ce am reusit aceasta sa trecem la urmatoarea glanda ce necesita o anumita echilibrare. Pentru eficienta e bine sa se procedeze in acest mod descris mai sus. Astfel vom beneficia pe o raza de aproximativ 7 m in jurul dispozitivului de un camp de frecventa specific nivelului selectat din cele 7 posibile.

Modulul fix este format dintr-o cutie ce are un buton de setare a uneia din cele 7 frecvente. La fiecare frecventa se aprinde un led din cele 7 leduri colorate. Astfel de la prima la ultima frecventa se vor aprinde ledurile de culoare rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet (roz) si alb.

Durata utilizării este de minim 28 minute, utilizatorul putand chiar adormi în timpul folosirii aparatului, deoarece nu există nici un pericol in utilizarea acestuia.

Aparatul asigura o influenta complexa, benefica, atat la nivelul corpului fizic, la nivelul glandei respective dar si la nivelul tuturor organelor ce sunt coordonate de acea glanda. Persoanele mai sensibile pot percepe și la nivel bioenergetic activarea, purificarea si dinamizarea pregnanta a  centrilor de forta cunoscuti in traditia milenara yoga ca chakre, ce au o anumita corespondenta misterioasa cu aceste glande endocrine asa cum am specificat la inceputul prezentarii.

Avem cu adevarat multe motive ca sa utilizam acest dispozitiv:

-      actioneaza prin selectie asupra tuturor celor 7 glande endocrine din corp si corespunzator asupra celor 7 centri de forta;

-      nu expune corpul uman la câmpuri electromagnetice puternice sau foarte puternice ce pot avea efecte secundare asupra echilibrului psiho-somatic;

-      asigură o modalitate de folosire simpla și eficienta, conferind o siguranță deplină pe toată durata funcționării;

-      înlătură problemele tehnice legate de existența unei interfețe complexe pentru acest gen de reglare;

-      nu implică asistență de specialitate în timpul funcționării;

-      nu prezinta accesorii care sa creeze disconfort, de exemplu electrozi plasati pe piele, implanturi etc.

 

Pentru utilizarea cu succes a acestui dispozitiv este bine sa avem cunostinte minime de anatomie in legatura cu plasarea si cu functiile glandelor endocrine in corp cat si cu efectele unei bune functionari a lor.

Este  necesar sa stim ce dezechilibre avem la functionarea glandelor noastre si de aceea este foarte bine sa avem opinia medicului care ne consulta constant.

 Avand un rezultat competent de la medicul nostru care ne-a facut si anumite analize de laborator vom sti cu precizie situatia starii de sanatate a glandelor noastre endocrine. Pe baza unui consult de specialitate la medicul nostru vom sti apoi pe ce glande endocrine va trebui sa lucram cu ajutorul dispozitivului Spanda pentru reglarea activitatii lor.

 In paralel cu tratamentul dat de medicul nostru specialist pentru diverse disfunctii ale glandelor noastre endocrine vom putea utiliza suplimentar si dispozitivul Spanda fix. Pentru o eficienta marita a efectelor acestui dispozitiv se recomanda utilizarea in simultaneitate si a dispozitivului Spanda mobil.

Este indicat ca dupa 8 ore de functionare continua, dispozitivul sa faca o pauza de minim 1 ora!

Sinteza utilizare:

Vom specifica in functie de pozitia ledului de la 1 la 7 ce efecte apar. E posibil ca la unele dispozitive culoarea ledului sa fie diferita de cea mentionata in prospect, in special la pozitiile 5 si 6.

Ledul 1 – rosu – Activare chakra 1, Muladhara. Amplifica vitalitatea. Starea psihica: stabilitate, siguranta si incredere data de prosperitate si abundenta materiala, vitalitate beatifica.  Dinamizeaza energia pamantului subtil in aura noastra. Actiune asupra gonadelor si prostatei.

Ledul 2 – portocaliu – Activare chakra 2, Swadhisthana. Amplifica energia sexuala si faciliteaza controlul ei. Stare psihica: delectare, placere, incantare, excitare, orgasm.  Dinamizeaza energia apei subtile in aura noastra. Actiune asupra ovarelor , testiculelor si a glandelor suprarenale ce controleaza nivelul de adrenalina din corp.

Ledul 3 – galben – Activare chakra 3, Manipura. Ajuta la reglarea metabolismului in corp prin normalizarea activitatii digestiei, capacitatea de reglare a temperaturii corpului in functie de necesitati. Stare psihica: incredere in sine, tonus marit, forta interioara, vointa marita in orice actiune, dinamism interior, control amplificat.  Dinamizeaza energia focului subtil in aura noastra. Actioneaza asupra glandelor salivare, pancreasului si ficatului.

Ledul 4 – verde – Activare chakra 4, Anahata. Creste capacitatea de actiune a sistemului imunitar de a ne manifesta cu caldura sufleteasca, dinamizarea empatiei. Stare psihica: iubire, compasiune, empatie. Dinamizeaza energia aerului subtil in aura noastra. Actioneaza asupra timusului.

Ledul 5 – albastru – Activare chakra 5, Vishuda. Creste capacitatea de exprimare prin vorbire, coerenta, elocventa. Stare psihica: puritate, intuitie, claritate mentala, inspiratie. Dinamizeaza energia eterului subtil in aura noastra. Actioneaza asupra tiroidei si glandelor paratiroide.

Ledul 6 – roz – Activare chakra 6, Ajna. Creste puterea de patrundere mentala, capacitatea de concentrare si de suspendare a fluctuatiilor gandurilor. Sunt amplificate capacitatile telepatice si de percepere a lumilor subtile prin clarviziune. Stare psihica: luciditate, genialitate, focalizare mentala. Actioneaza asupra glandei pineale.

Ledul 7 – Activare chakra 7, Sahasrara. Capacitate marita de conectare cu planurile subtile de vibratie foarte inalta, conexiune cu Sursa Ultima a Realitatii, omniscienta. Stare psihica: incredere si abandon fata de Sursa Ultima a Realitatii, perceptia ca suntem parte din Marele Intreg, conexiune profunda cu nivele de vibratie ridicata ale Macrocosmosului, acces si comuniune cu Sinele nostru Superior. Actioneaza asupra glandei pituitare.