Elfy

655,46 lei

Protejeaza campul vital de radiatiile nocive

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dezvoltarea tehnologiilor moderne a dus la apariţia unor boli cu care generaţiile precedente nu s-au confruntat niciodată. Odată cu apariţia curentului electric şi a dezvoltării aparaturii legate de acesta, spaţiul din jurul nostru s-a umplut de o multitudine de radiaţii nevăzute care, pe termen lung, generează efecte dezastruoase.

Medicul american Beeker a realizat studii aprofundate şi a concluzionat că multitudinea câmpurilor electromagnetice artificiale care se întâlnesc într-un oraş dezvoltat (emiţătoare radio şi TV, linii de înaltă tensiune, radiaţii ale aparatelor casnice, cuptoare cu microunde, aparate TV, calculatoare etc.), generează un fel de zgomot electronic care afectează memoria, degradează sistemul imunitar şi provoacă maladii cum ar fi cancerul sau diverse tulburări mintale şi comportamentale (depresia). Expunerea la câmpuri electromagnetice puternice anihilează producerea norepinefrinei (neurotransmiţător) fapt ce favorizează apariţia depresiei. Numărul de accidente este cu 40% mai mare în zonele supuse unor câmpuri electromagnetice intense. 

Dispozitivul este proiectat sa functioneze 8 - 10 ore pe zi in conditii de deplasare in zone aglomerate, poluate electromagnetic sau la serviciu. Astfel el va necesita reincarcarea o data la 3 zile. Pentru acasa sau pentru imobile se recomanda utilizarea dispozitivului Surya.

Efectele Elfy

· amplifică vitalitatea;
· protejează împotriva influenţelor subtile nocive (gânduri negative proiectate spre subiect, magie neagră etc.);
· creşte potenţa;
· protejează împotriva radiaţiilor telefoanelor mobile, ecranelor TV, calculatoarelor, cuptoarelor cu microunde, liniilor de înaltă tensiune, radioemiţătoarelor (din cauza unei legături continue cu câmpul teluric, celulele umane nu mai sunt receptive la radiaţiile nocive);
· fortifică sistemul autoimunitar;
· protejează împotriva stresurilor patogene (radiaţii Hartmann, radiaţii nocive datorate unor anomalii terestre, etc.);
· creşte rezistenţa la oboseală şi stres;
· protejează câmpul vital al subiectului în zonele aglomerate din oraşe sau în medii cu câmpuri subtile joase (spitale, cimitire, locuri în care se produc frecvent accidente), case cu rezonanţe maladive;
· măreşte capacitatea de efort;
· generează o frecvenţă benefică la nivelul creierului;
· amplifică spiritul de observaţie;
· măreşte rezistenţa la poluarea fonică;
· elimină problemele legate de decalajul de fus orar.