Indrani

806,72 lei

Emițător de pulsuri electromagnetice cu efecte benefice

Cantitate
ATENTIE ! Dispozitivele se realizeaza doar pe baza de comanda.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Indrani – Dispozitiv pentru regenerare și revitalizare

Indrani este un dispozitiv sub formă de piramidă ce conține în interior un emițător de pulsuri electromagnetice, pulsuri ce au efecte benefice asupra organismelor vii. Piramida este realizată după proporțiile marii piramide din Egipt de la Gizeh și aceste proporții au o eficacitate dovedită în multiple aplicații din domeniul sănătății. Pentru amplificarea efectului de piramidă în interiorul dispozitivului se mai află o piramidă mai mică și astfel putem spune ca avem o piramidă dublă.

Acest dispozitiv realizează o stimulare bioenergetică atât cu câmpuri electromagnetice specifice regenerării şi creşterii vitalității orgasnismului uman cât și cu câmpuri cuantice fluidice generate de piramidă. Această combinație de câmp electromagnetic asociată cu influența energetică dată de piramida dublă, asigură un efect intens și benefic asupra organismelor umane și o eficiență foarte mare.

Eficiența acestui dispozitiv este mărită prin orientarea piramidei în câmpul magnetic terestru cu ajutorul unei busole, o față a piramidei fiind orientată direct spre polul nord (N) magnetic al Pământului. 

Pulsurile electromagnetice generate de un oscilator cu cuarţ ce se află în interiorul piramidei influenţează cu maximă eficiență structurile biologice și chiar ritmul proceselor biologice.

Dispozitivul are o rază de acțiune de aproximativ 3 m în jurul lui. Este indicat a se plasa în apropierea locului unde ne desfășuram activitățile zilnice. De asemenea dispozitivul se poate pune fie sub scaunul unde lucrăm, fie sub pat pentru a dirija fluxurile de energie subtilă ale piramidei și simultan a beneficia la maxim de câmpul electromagnetic radiant benefic emis de bobina plasată în interior. Dacă considerăm ca avem nevoie de mai multă energie vitală il putem folosi și pe durata somnului. În caz de supraenergizare oprim dispozitivul prin scoaterea sa din priză.

Putem folosi dispozitivul și pentru încărcarea energetică a apei dintr-un  recipient, care va fi plasat deasupra piramidei și menținut acolo aproximativ 12 ore. Gustul și calitatea apei vor fi mult transformate în bine prin acțiunea dispozitivului.

Indrani poate fi folosit pe o durată de maxim 20 ore dupa care este indicată o pauza de 2-3 ore.

Vom constata în timp că locul în care am folosit o perioadă de timp mai îndelungat dispozitivul capătă o încărcătură subtilă aparte, ne devine familiar și prietenos, având chiar senzația de siguranță.

Efecte ale utilizării dispozitivului Indrani:

-         Ajută la eliminarea gradată dar sesizabilă a stării de oboseală și epuizare energetică

-         Ne dă un tonus ridicat fiind capabili de a realiza actiunile pe care ni le propunem

-         Ne ajută sa fim mult mai focalizați și centrați pe ceea ce avem de făcut

-         Favorizează stările meditative, ne relaxează fizic și psihic

-         Crește încrederea în sine prin faptul că ne simțim mereu în formă

-         Ajută la vindecarea sau amelioraea mai rapidă a anumitor afecțiuni cu care e posibil să ne confruntăm

-         Dispozitivul creează un flux ascendent al energiilor, ceea ce ajută la sublimarea   energiilor vitale in special în zona capului

 

Contact și informații: 0723953833